Kirjaudu sisään

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Ainekset:

  • Kampelanfilettä(1 per syöjä)
  • Kuhaa, siikaa, Haukea, tuoretta seitä tai voikalaa, (noin 100g per syöjä)
  • Ravun pyrstöjä
  • Rapulientä (katso kohta kermainen rapu-äyriäiskeitto))
  • Suolaa
  • Voita

Rullaa kampelafileet rullalle ja leikkaa valitsemastasi toisesta kalasta kauniit annospalat. Paista kaloja voissa toiselta puolelta kauniiin ruskeiksi ja laita uunivuokaan ruskistettu pinta päälle. Mausta suolalla. Kypsennä uunissa 200 astetta noin 15-20 minuuttia. Laita ravunpyrstöt lautaselle ja päälle nokare voita lämmitä mikrossa hetki.

Laita kampela, toinen valitsemasi kala ja muutama ravun pyrstö lautaselle. Laita kuuma rapuliemi kulhoon ja vie pöytään. Rapuliemi kaadetaan lautaselle ruokailijoiden edessä höyryävän kuumana.

(kuvan annos ennen rapulientä)

-Pette-

Jätä kommentti